TEL.0113 38 31 88
WHATSAPP 0631 97 88 60

Hypotheekadvies | WoonwijZ

Welkom bij WoonwijZ Hypotheek, uw hypotheek goed geregeld.

Voor een hypotheekadviesgesprek en bemiddeling kunt u terecht bij WoonwijZ. Maak kennis met ons en ervaar het verschil van een onafhankelijke hypotheekadviseur. Karin Hoogesteger – van Gessel en Lizzy Hoogesteger verwelkomen u graag.

Een hypotheek is een heel persoonlijke zaak, daarom is het belangrijk dat we uw situatie goed in kaart brengen. Daarna kunnen wij goed kunnen beoordelen welke hypotheek en geldverstrekker het best bij uw wensen aansluit. WoonwijZ is transparant, duidelijk, snel & persoonlijk.

Een huis kopen en daarbij een hypothecaire lening afsluiten is misschien wel een van de grootste financiële beslissingen die u in uw leven moet nemen. Mensen zijn allemaal verschillend, een hypotheek is daardoor ook een heel persoonlijke zaak. Maar 1 ding staat vast, u wilt een hypotheek die bij u past, tegen gunstige en goede voorwaarden en zo een laag mogelijke woonlast. Het is daarbij belangrijk dat er naar uw persoonlijke situatie wordt gekeken. Uw woonlast wordt namelijk mede bepaald door onder andere uw gezinssituatie, fiscale positie, toekomstplannen, ambities of eventuele gewenste zekerheden. Daarnaast zijn hypotheken er in verschillende vormen die ook nog eens gecombineerd kunnen worden. Samen met u bekijken we stap-voor-stap welke hypotheek het beste bij u past.

Onze dienstverlening stopt niet als u bij de notaris naar buiten loopt. Wij zijn er ook als u daarna nog vragen heeft of er onduidelijkheden zijn.

De rente is op dit moment historisch laag. Het is een uitstekend moment om nu een woning te kopen. Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Hoeveel u kunt lenen en wat een bijbehorende maandlast gaat worden? Wij rekenen het voor u uit. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor het oversluiten van uw hypotheek. Dat kan, met de historisch lage rente op dit moment, aantrekkelijk zijn.

Meer informatie of een vrijblijvend gesprek? Neem contact met ons op.

Nieuws

3 januari 2018

Omgewaaide bomen, rondvliegende dakpannen en wateroverlast: het stormt weer in Nederland. En dat kan behoorlijke schade aanrichten aan bijvoorbeeld huizen of auto’s. Maar welke schadeclaims vallen er onder welke verzekering en wat kun je doen om schade te voorkomen? Bij een storm als vandaag ontstaat op veel plekken schade. Met zware windstoten van 100 tot 130 […]
Lees meer

25 juni 2016

Sinds kort kunt u ook bij ons terecht voor onafhankelijk hypotheekadvies. Wij zijn betrouwbaar, deskundig en snel. Bij ons geen kleine lettertjes of onduidelijkheden maar helder en …
Lees meer

9 januari 2017

Zoals we inmiddels ieder jaar gewend zijn, zijn er ook in 2017 weer een aantal financiële veranderingen. Welke veranderingen worden er doorgevoerd en wat houdt dit in? Iedere situatie is persoonlijk en hierdoor kan dit wel eens positief voor jou uitpakken. De hypotheeknormen zijn in ieder geval iets ruimer dan in 2016!
Lees meer

2018 © Van Gessel en Van Gessel | Een Zakelijke Website